LOADING MENU...
 >> SENASTE NYTT
Fler nyheter >>
UsersOpinion - Få aktier för dina åsikter!
Affiliate Program - Bli återförsäljare
Fler och fler företag idag upptäcker hur viktigt det är att synas ute på nätet. Desto mer de syns desto mer får de sälja. Nu har också fler företag fått upp ögonen för så kallade Affiliate Program. Det företag som kommit längst just nu är nog Amazon, som säljer böcker och musik.

Om du driver en egen sajt, och helst en sajt som tar upp ett speciellt ämne, så kan du lätt bli återförsäljare och tjäna bra med pengar på att bara lägga upp en logotype från ett företag och länka logotypen till företaget.

Med hjälp av ett visst id-nummer vet företaget att det är från din sajt som besökaren har kommit ifrån, och vid varje köp som är gjord från din sajt, tjänar du en hacka.

Ett exempel: Om vi tar Amazon. Du driver en sajt om fiske, du kan antingen lägga du upp deras logotype på din sajt eller så kan du recensera böcker på din sajt, och om din besökare bestämmer sig för att köpa boken så klickar de på en beställnings-knapp och vips så hamnar de hos Amazon, på en sida med ett beställningsformulär.

Det lättaste sättet att tjäna pengar på en sajt är bannerannonsering. En liten annons med ett erbjudande eller en inbjudan att komma och besöka en sajt. I den här avdelningen ska jag försöka att lista upp de seriösa aktörerna i denna bransch.

Det finn hel del bedragare denna bransch, så hoppa inte på första bästa utan kolla vilket företag som passar just dig och din sajt. Skulle du stöta på några problem får du gärna kontakta oss.

Bäst just nu är det företag som samlat många olika företag i olika branscher på en och samma plats. Ett måste för dig som har svårt att hålla reda på alla affiliate-program du är med i.
Läs mer >>

Vi har även lagt upp en speciell sektion som vi kallar "Varningar!!!", där vi tar upp företag som försöker lura dig.
Läs mer >>

Är det någon kategori eller företag du saknar, hör av dig till oss på redaktionen, så hjälper vi dig. info@tjanapengar.com

  Affiliatenätverk (5)  
  Auktioner (0)  
  Bannernätverk (3)  
  Barnartiklar/Leksaker (0)  
  Bil/Båt/Motorer (0)  
  Böcker/Tidskrifter (7)  
  Datorer/Datortillbehör/Dataspel (0)  
  Erotik (0)  
  Hälsa/Skönhet (0)  
  Klockor/Smycken (0)  
  Kläder (0)  
  Kontaktförmedlingar (2)  
  MLM (1)  
  Musik/Filmer (4)  
  Möbler/Inredning (0)  
  Resor (0)  
  Spel/Tävlingar/Casino (0)  
  Sport (0)  
  Trädgård/Blommor (0)  
  Övrigt (0)  

 >> NYHETSBREV
Vill du hålla dig informerad om vad som händer på marknanden?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev. Massor av tips, idéer, verktyg och affärsmöjligheter.

E-postadress:

 >> LÄNKARKIV
>>
© 2000 TjanaPengar.com, all rights reserved. Produced in collaboration with Vernox™ Network.