Tjäna pengar på att ta emot och på att skicka e-post
Tjäna Pengar . com
     LOADING MENU...
 >> SENASTE NYTT
Fler nyheter >>
UsersOpinion - Få aktier för dina åsikter!

Bonus för e-post
Tjäna pengar på att läsa mail och på att skicka mail. Finns det något lättare sätt att tjäna pengar?

Ad2you
Ad2you är en svensk tjänst som betalar dig för att få skicka reklam till dig via e-post. Varje gång du läser ett reklamerbjudande de skickat får du 5 kr, eller 50 beenz, för besväret. Pengarna sätts in på ditt bankkonto, kan skänkas till välgörenhet, handlas upp i e-butiker eller anslutas till kreditkort.
För att få fler att gå med, drar de nu även i gång en julkampanj där Ad2you betalar dig 1 krona, samt skänker 4 kronor till Världsnaturfonden WWF och Webaid.nu, för varje ny medlem du värvar till tjänsten. Naturen hotas och sällsynta djur utrotas. Människor svälter, fryser och det finns barn som är beroende av hjälp. Bidra till förändring, bli medlem idag!!!

AllCommunity
Detta företag tänker kombinera tjänsterna "tjäna-pengar-på-att-surfa", "tjäna-pengar-på att läsa", "tjäna-penga-på-att-handla" samt ett associate/affiliate program. Just nu får du dock bara betalt för att läsa epost och för att handla. De betalar $0.03 för varje email du tar emot (du behöver inte ens läsa brevet). De betalar dessutom $0.01 för varje email som de personer du värvat tar emot, i 3 nivåer. (och ännu fler nivåer om du går med i deras "plus program"). I deras shopping-program får du tillbaka pengar varje gång du eller dina värvade kompisar handlar (upp till 5 nivåer) i AllCommunity mall, som är deras egna webbshop. För att få betalat för sina värvade medlemmar, måste medlemmarna handla någonting varje halvår. Du kan även välja att bli en CommunityPlus medlem, detta kostar dock $40, men det kan det vara värt. Som CommunityPlus medlem får du, utöver det vanliga programmet, $10 för varje CommunityPlus medlem du värvar samt $2 för varje medlem som dina värvade CommunityPlus medlemmar värvar. Men som sagt, CommunityPlus är inget måste.

Amazing Solution
Det amerikanska företaget Amazing Solution betalar upp till 50 cents för varje mail du läser, och 10 cents för varje mail som dina värbade kompisar läser, samt 1 cents för varje mail dina kompisars värvade kompisar läser etc.
Glöm inte att skriva "GDG10423" när de frågar dig vem som berättade för dig om Amazing Solution.

Avamail
Ännu en amerikansk tjänst som erbjuder sina medlemmar pengar mot att de tar emot e-postreklam. Avamail betalar mellan 5-7 cent per e-postmeddelande, och utskicken sker 1-2 gånger i veckan. Som medlem har man även möjlighet att tjäna mer pengar genom att värva sina kompisar till tjänsten. Man får $0.015 för varje mail som dina kompisar läser, samt $0.020 för varje mail de personer som dina kompisar värvar läser.

BonusMail
Bonusmail är ett nystartat svenskt tjänst, som drivs av Posten. Bonusmail innebär att du får reklamerbjudanden skickade direkt till din e-mailadress. Men du får bara erbjudanden från företag som bonusmail.se tror har något som intresserar dig. Erbjudande är utvalda utifrån den personliga profil som skapas när du skaffar bonusmail. Med andra ord är erbjudandena anpassade efter dina intressen, hobbies, ålder m.m. För varje erbjudande du aktivt tar del av får du poäng som du sedan kan spara och byta ut mot tex presentkort, värdecheckar eller biobiljetter från någon av bonusmails samarbetspartners. Glöm inte att skriva "BONUS2000" när de frågar dig vem som berättade för dig om BonusMail.

Commission Marketing
CommissionMarketing Detta företag betalar $0.05 för varje epostmeddelande du tar emot samt $0.02 för de epost meddelande asom alla som du värvat tar emot. CommissionMarketing har även lagt till en del där du får upp till $60 om du anmäler dig till olika företag och deras tjänster, vissa kostar och andra är gratistjänster.

Earning Force
Det amerikanska företaget Earning Force är ett relativt okänt företag som erbjuder sina medlemmar betalt för varje e-postmeddelande de tar emot, med olika reklamerbjudande i. För varje meddelande man läser får man 2-5 cents. Just nu får man även en välkomst-bonus på $1, inte mycket men alltid nå´t. Du har även möjlighet att tjäna mer pengar genom att värva nya medlemmar till tjänsten. För varje mail som en ny medlem tar emot får du 1 cent, samt ytterliggare 1 cent för varje mail som tas emot av de personer som den nya medlemmen värvar.

E-Mail Pays U
Den amerikanska tjänsten betalar, precis som namnet antyder, sina medlemmar $0.02 för varje reklam-mail de tar emot. Alla som anmäler sig får dessutom en välkomstpressent på $10. Värvar du nya medlemmar till tjänsten tjänar du ytterligare $0.01 för varje mail som de nya medlemmarna som du värvat läser.

EmailOurWay
Är en amerikansk e-post tjänst som lanserades den 8:e juni 2000. Företaget betala sina medlemmar $0.05 för varje annons via e-post de läser, samt $0.02 för varje annons som de personer man värvat läser. Som medlem får man ett gratis EmailOurWay-konto dit reklamen skickas. Företaget meddelar dig när det finns en ny annons som du får betalt för.

Freedoo
En ny svensk tjänst som erbjuder dig ett sätt att tjäna lite extra pengar. Genom Freedoo låter du företag skicka enkäter och reklam till dig. Du får ersättning, i pengar eller förmåner.

InboxCash
Det amerikanska företaget InboxCash har upptäckt att det inte räcker med att erbjuda sina medlemmar pengar för att läsa mail, för att får fler medlemmar. Så du erbjuder de så mycket som $10 för varje person du värvar till tjänsten. Tjänsten är bygger på reklamutskick. För varje reklamutskick man tar emot, betalar InboxCash dig en liten summa. Betalningen varierar från mellan $0.01 upp till hela $10 per utskick.

My-Cash-Email
Även denna vecka tänkte vi ta upp en ny pay-per-email-tjänst. Det är det amerikanska företaget My-Cash-Email som delar sina reklam intäkter med sina medlemmar. Till att börja med bjuder de på $10 dollar som en välkomstpresent, och för varje reklammail du därefter tar emot får du $0.02. Du får även $0.01 för varje meddelande som dina kompisar som du värvat tar emot, samt ytterligare $0.01 för varje mail som tas emot av de personer som blir värvade av dina kompisar.

MintMail
Det amerikanska företaget MintMail erbjuder sina medlemmar $0,5 för varje reklamutskick de tar emot via e-post. Som medlem kan man även tjäna pengar på att värva nya medlemmar. För varje reklamutskick en värvade medlem tar emot, tjänar man $0,3. Om medlemmen i sin tur värvar nya medlemmar, tjänar man $0,2 för varje reklamutskick som tas emot av de värvade medlemmarna.

MoneyForMail
Detta företag betalar dig mellan $0.20 och $2.50 för varje epostmeddelande du läser. Om du värvar en kompis till tjänsten, tjänar du 5% av vad kompisen tjänar in. De skickar checken så fort du fått ihop $10 eller mer.

MyPoints
Amerikanskt företag som är en av de första och största i denna bransch. Här får du också poäng när du läser mail, oavsett om du tackar nej till erbjudandet får du poäng. Du kan även tjäna poäng genom att värva vänner. Glöm inte att skriva "EMIL2000" när de frågar dig vem som berättade för dig om MyPoints.

NightMail
En amerikansk tjänst som erbjuder gratis e-mail adresser. Här får du bonuspoäng för varje mail du skickar. Du får dessutom poäng för varje person som du värvar.

RAD
Företaget RAD, Resource-a-day, skickar ut ett e-postmeddelande varje dag till sina medlemmar, som innehåller skämt, citat, kluriga gåtor och länkar till olika tjänster och företag. Som medlem får man poäng för varje meddelande man tar emot, samt varje meddelande som de personer man värvat till tjänsten läser (hela 5 poäng). I slutet av varje kvartal delar de ut 50% av företagets vinst till sina medlemmar, och utbetalningarna är baserade på hur många poäng varje medlem har. Som bonus får man $0.40 för varje medlem som du värvar som bekräftar sitt medlemskap, samt $0.20 för de medlemmar som den värvade personen värvar. RAD har även dragit igång en ny tjänst där de betalar mellan $0.10 och $0.45 när du besöker utvalda webbplatser och besvara några frågor. Vilka webbplatser det är får du reda på i de mail de skickar till dig. Detta är ett mycket seriöst företaget, som har betalat sina medlemmar sedan slutet av 1999.

ReklamePost
Det norska företaget ReklamePost ger dig 50 öre för varje e-postmeddelande med reklam du tar emot. Värvar du en kompis till tjänsten tjänar du dessutom 5 öre för varje reklamutskick han/hon läser. Detta är en ganska ny tjänst, och till oss medlemmar utanför Norge kommer än så länge ganske få mail, men enligt ReklamePost ska de inom kort ändra på detta.

SendMoreInfo
SendMoreInfo Detta är ett av de bättre företagen inom denna bransch, och har idag runt 900 000 medlemmar.De betalar dig $0.05 för varje epost-meddelande du tar emot samt $0.02 för varje epost-meddelande någon du värvat tar emot. Du kan även få betalt om duvärvar annonsörer till företaget. Då tjänar du så mycket som $0.02 för varje epost-meddelande de skickar ut. Sedan starten i mitten av 1999, har de sakta men säkert ökat antal utskick. SendMoreInfo har även blivit partner med ett online reklam företag. Detta borde innebära att utskicken kommer att öka.

Spedia
Spedia började med att betala sina medlemmar för att surfa på nätet, men har vuxit och betalar idag för masoor av olika tjänster. En av dessa tjänster är epost-meddelanden. De betalar mellan $0.05 och $0.10 per email.

TheMail
En amerikansk tjänst som erbjuder gratis e-mail adresser. Här får du pengar för varje mail du skickar. Du får dessutom en liten slant för varje person som du värvar i hela 16 led. Med andra ord, lätt att tjäna pengar.

TotalEmail
Detta är ännu ett företag som betalar dig för att läsa epostmeddelanden, runt $.50 per email. Företaget har två typer av medlemsskap, Free och Premium. Går du med som Premium-medlem kostar det $35, som du får tillbaka ifall du inte tjänar in dem på ett år. Det andra medlemsskapet är, som namnet avslöjar, helt gratis, men då får du inte betalt för de personer du värvar. Premium-medlemmarna tjänar däremot pengar för varje epostmeddelande den värvad person tar emot, samt $5 för varje premium-medlem man värvar. Du kan när som helst upgradera ditt medlemskap, och företaget håller reda på hur många du värvar, så du kan upgradera ditt medlemskap när du själv känner att det skulle löna sig. De betalar även sina medlemmar när de klickar på speciella banners på deras webbplats. Om du väljer att gå med, glöm då inte att nämna vårt ID: 22284.

TrafficInfusion
Lanserades i slutet av december 2000, och planerar att betala sina medlemmar $0.05 för varje reklamutskick de tar emot. Reklam utskicken kommer regelbundet, cirka en gång i veckan. Du kan även tjäna pengar genom att värva kompisar, exakt hur mycket är inte bestämt än, men du får betalt för 10 nivåer. Checkarna skickas ut varje kvartal.

TressPass
Ännu ett amerikanskt företag som erbjuder gratis e-mail adresser och poäng för varje mail du skickar. Du får dessutom poäng för varje person som du värvar. Inte lika bra som TheMail dock.

Yesbox
Yesbox är en svensk gratis tjänst, liknade hotmail, fast här får du poäng för varje mail du skickar. Du får även poäng om du klickar på banners och till och med när du loggar in och ut får du poäng. Poängen kan du byta ut mot saker från deras annonsörer. Till exempel en dator, tidningar, pressentkort samt leksaker. Glöm inte att skriva "mailcash@yesbox.net" när de frågar dig vem som berättade för dig om Yesbox.

YoYoMail
Detta företag betalar sina medlemmar $0.05 för varje epost-meddelande de tar emot från olika annonsörer. De betalar också $0.03 för varje epost-meddelande som någon du värvat tar emot, du får till och med betalt ($0.01) för alla som din värvade kompis värvar. Alla medlemmar får ett eget YoYoMail epostkonto, dit reklamen skickas. Oftast animerade annonser i shockwave-format. Checkar har de skickat ut sedan April, 2000, och medlevärdet på checkarna i April låg på cirka $38.

 >> NYHETSBREV
Vill du hålla dig informerad om vad som händer på marknanden?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev. Massor av tips, idéer, verktyg och affärsmöjligheter.

E-postadress:

 >> LÄNKARKIV
>>
© 2000 TjanaPengar.com, all rights reserved. Produced in collaboration with Vernox™ Network.