Internet Store and Ecommerce Solution Provider - Free Web Site - Free Web Space and Site Hosting - Web Hosting - High Speed Internet
Popular Searches:                    

TjänaPengar.com - Bonus program/tjänster - Övriga program/tjänster
Tjäna Pengar . com
     LOADING MENU...
 >> SENASTE NYTT
Fler nyheter >>
UsersOpinion - Få aktier för dina åsikter!

Övriga bonusprogram
Här hittar du de program som inte passade in i de övriga kategorierna.

Annuntia
Den nya svenska webbplatsen Annuntia erbjuder dig tjäna pengar på att titta på film. Reklamfilmerna är max 40 sekunder långa. Du kan se 0-15 filmer om dagen och tjäna två kronor för varje film du ser. Det blir undgefär 180 kr/timme. Genom att besöka annonsörernas webbsidor får du också ofta olika attraktiva erbjudanden och rabatter. Du får också betalt för att värva dina kompisar. Tyvärr bara en engångsumma, men 4 kronor för varje ny medlem kan ju ändå bli en hel del.

Awardit
Snart kommer du att ha tillgång till ett antal webplatser där du samlar ihop värdefulla bonuspoäng. I vissa fall behöver du inte ens handla för att få poäng. Det kan räcka med att du deltar i en eller annan aktivitet när du besöker ett anslutet företag. Du kommer dessutom att ha tillgång till en egen sida där du kan välja bland erbjudanden som är skräddarsydda för dig. Bli medlem nu så får du genast startbonus på 1000 poäng. Rekryterar du fler medlemmar får du ytterligare 100 poäng för var och en. Och som extra bonus får du också 10 poäng för varje medlem som dina medlemmar rekryterar i sin tur.

CashNanny
Ä är helt nystartad tjänst som betalar dig för att besöka olika webbplatser. Du fyller själv i vilka webbplatser du är intresserade av. Du får $2 som välkomst-pressent när du anmäler dig. De har även ett mycket bra refferalsystem, där du kan tjäna mer pengar genom att värva kompisar. 11% på första nivån, 5% på andra samt 5% på tredje nivån.

CashRadio
Detta är det andra, och troligen inte det sista, företaget som erbjuder en tjänst där du får betalt för att surfa på nätet. Välj mellan 175 olika radiokanaler, med musik för alla olika smaker. De betalar sina medlemmar $0.25/timme för att lyssna, samt $0.05 för varje timme deras värvade kompisar lyssnar, och $0.025/timme för de resterande fyra nivåerna. Du kan välja mellan att använda Windows Media Player eller RealAudio.

GoldGen
Detta är en ganska rolig tjänst för alla er som är aktieintresserade. GoldGen är ett aktiespel online, där du använder dig av riktiga pengar. All vinst du gör betalas ut via ett e-gold konto. Företaget betalar även för personer man värvar till tjänsten, tyvärr så har vi inte fått någon information om hur mycket. Det är helt gratis att gå med, så man har ingenting att förlora.

Ignifuge
Ignifuge är ett amerikanskt företag som erbjuder en tjänst där du får betalt för att ha Ignifuge´s webbplats som startsida. De räknar med att kunna betala $0.50 för var tioende gång du besöker startsidan, och $0.10 var tionde gång någon du värvat (i de tre först nivåerna) besöker startsidan. Idag betalar de sina medlemmar $0.15 för vart tionde besök, plus $0.10 för första nivån och $0.05 för de resterande nivåerna. Det finns dock en begränsning, du får bara betalt för de första tio besöken varje dag. Deras tjänst fungerar lika bra på mac som på PC.

MoneyMessage
Detta är det första företaget som betalar sina medlemmar för att ta emot reklam via kompisprogram (ICQ, AOL eller Yahoo). Man anmäler sig helt enkelt till tjänsten och väljer det kompisprogrammet man använder. Där efter får man mellan $0.10 och $2 för varje reklammeddelande man tar emot. Om du värvar en kompis till programmet, tjänar du mellan $0.05 och $1 för varje meddelande han/hon tar emot. Värvar han/hon i sin tur en ny medlem till programmet tjänar du $0.03-$0.30 för varje meddelande den nya medlemmen tar emot (3 nivåer).

Oppido
Är en svensk webbplats som i starten var tänkt att bli en handelsportal, men blev istället ett bonusprogram. Oppido ger dig poäng när du använder Internet, poängen använder du sedan till något som gör din vardag lite trevligare. Ett biobesök, ett luftballongsfärd eller kanske en skidresa. Deras erbjudanden kan inte köpas för pengar, de kan bara bytas mot dina insamlade poäng. Det är väldigt enkelt att samla poäng hos Oppido och deras partners webbplatser. Det är bara du själv som väljer vilka webbplatser du vill aktivera och därmed kunna samla poäng på. Lyckas du samla ihop mer än 20000 poäng, blir du Guldmedlem. Som Guldmedlem har du möjlighet att ta del av saftigare förmåner. Du behöver dock hålla dig kvar på en viss poängnivå för att bibehålla ditt Guldmedlemskap.

PayDate
Ja, nu verkar det vara möjligt. Få betalt för att gå på date. Dena tjänst har inte kommit igång än, men eftersom den är helt unik och verkar seriös, så har vi valt att skriva om tjänsten. Vi har även pratat med en personerna bakom tjänsten, och de verkar väldigt seriösa. Vi vet tyvärr inte så mycket om tjänsten eftersom den bara är "pre-launch", men det verkar som de ska betala sina medlemmar för att använda deras date och chat tjänst samt genom at värva kompisar till tjänsten. När du går med får du dessutom en välkomst bonus på $5.

Paypile
Är en ny tjänst som precis dragits igång. De betalar sina medlemmar för att se reklamfilmer från olika företag. Dom siktar på att bli det högst betalda företaget på marknaden. De betalar dig 9 kr/h och 3 kr för varje medlem som du värvar till tjänsten. Du får även en bonus på $25, om du värvar minst 25 st medlemar.

RadioFreeCash
RadioFreeCash var det första företaget som erbjöd denna mycket intressanta tjänst. Få betalt för att lyssna på radio via din dator. Tjänsten sattes igång i april 2000 och blev en succé redan från start. Idag erbjuder RadioFreeCash dig över 120 olika radiokanaler, alla med olika musikstilar. Du får så mycket som $0.20 för varje timme du lyssnar, och genom deras värvningsprogram kan du även tjäna $0.08, $0.04, $0.04, $0.04/timmen för nivå 1-4. Just nu håller de även på med en version som ska fungera på mac och WebTV. Det bästa med hela tjänsten är att du kan låta musiken vara på i bakgrunden, medan du sittar och surfar, jobbar eller läser e-post.

ShareCash
Amerikanskt företag som just nu söker nya medlemmar. Företaget har som mål att dela den vinst, de tjänar in genom reklam, lika mellan sina medlemmar. När man blir medlem får man 20 aktier/andelar. Desto fler andelar man har, desto större del av vinsten får man. Fler andelar får du genom att exempelvis värva nya medlemmar. För varje ny medlem du värvar får du 10 andelar. Om den nya medlemmen i sin tur värvar får du ytterligare 5 andelar. Varje månad delas vinsten ut, med start den 15:e mars 2001.

Soundom
Betalar dig för att lyssna på musik på datorn. Man tjänar pengar eftersom det samtidigt visas en reklambanner på skärmen. Du kan tjäna upp till $50 månaden. Man kan även tjäna på att värva folk.

TerraShare
Detta är ett nytt amerikanskt företag som erbjuder dig ett mycket förmånligt koncept. Bli medlem i TerraShare så får du en gratis hemsida, men det är inte allt. De betalar dig dessutom för varje annons som visas på, din hemsida. Ett utmärkt sätt för alla er som idag använder er av webbhotell som exempelvis GeoCities, Tripod eller Xoom, där man inte tjänar en krona på att visa företagets reklam. De erbjuder också alla medlemmar ett bonus-sytem där du som medlem får 8% av intäkterna från alla medlemmar du värvar, samt 4% från de värvande medlemmarnas värvade medlemmar, i hela 5 nivåer.

WaveVu
WaveVu är det andra företaget på internet som börjat erbjuda en tjänst där du får betalt för att använda deras skärmsläckare. De betalar dig $0.60 för var 15:e gång du använder deras reklam-skärmsläckare. Du tjänar även $0.15 för var 15:e gång dina värvade kompisar använder tjänsten och $0.05 för var 15:e gång någon i nivå 2-6 använder skärmsläckaren.
 >> NYHETSBREV
Vill du hålla dig informerad om vad som händer på marknanden?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev. Massor av tips, idéer, verktyg och affärsmöjligheter.

E-postadress:

 >> LÄNKARKIV
>>
© 2000 TjanaPengar.com, all rights reserved. Produced in collaboration with Vernox™ Network.