TjänaPengar.com
Tjäna Pengar . com
     LOADING MENU...
 >> SENASTE NYTT
Fler nyheter >>
UsersOpinion - Få aktier för dina åsikter!

Bonus för spenderad tid på nätet
Dessa bonusprogram betalar dig pengar medan du är uppkopplad mot nätet. Du laddar helt enkelt ner ett pragram, efter du har anmält dig. Programmet visar banners/annonser och så länge programmet är igång, får du betalt. Vissa betalar per timme, medan andra betalar per exponering/visning av banner. Alla program har även ett värvningssystem för dig som vill tjäna lite extra. Värva en kompis och tjäna en viss procenthalt av din kompis förtjänst. Vissa kör även med en typ av MLM-system, där du får betalt för den du värvar samt för alla han värvar, och för alla som dom i sin tur värvar... etc.

Aaruka
Aaruka är ännu ett företag som erbjuder sina medlemmar betalt för att se reklam medan de surfar på nätet. Detta företag ska man hålla lite koll på, med en bedrövligt ful hemsida och inga speciellt bra utbetalningar, är det dömt att misslyckas. Vi har i och för sig sett en hel del företag liknande Aaruka, till och med sämre, som ändå eftertag har börjat skicka ut checkar, så vem vet?! De räknar med att kunna betala sina medlemmar $0.50/timme, plus $0.10/timme för alla man värvar och $0.05/timme för nivå 2-3. Man får betalt för max 40 timmars surfande per månad. Om du tänker gå med, glöm inte att uppge vårt ID: 11223

BlueTree
Det amerikanska företaget BlueTree planera att betala sina medlemmar 51% av dears annonsintäckter, och räknar med att kunna sälja annonser för $35/1000, för riktade annonser och resternade för $25/1000. Medlemmarna tjänar då över $1/timme, annars blir det nog inte mer än $0.55/timme. Deras värvnings-program ser också bra ut. 9%, 5%, 3%, 2%, 1%, 1% samt 3% för nivå 7. Du får dock max betalat för 50 timmars surfande.

CashFiesta
Denna tjänst såg ljuset för första gången den 19:e mars 2000. Du får betalt för att surfa och för att läsa erbjudanden du får via epost. Som medlem får du $0.60/timme, $0.20/time för nivå 1, $0.10/timme för nivå 2 och $0.05/timme för nivå 3-5. Det finns ingen begränsning på hur många timmar du får surfa, utan kan i stort sett få betalt för 24 timar om dygnet, hela månanden.

CashSpace
Företaget CashSpace lanserades den 17:e mars 2000. Företaget planerar att betala sina medlemmar 90% av deras annonsintäckter, när de använder företagets programvara när de surfar, tar emot epost samt tar del av olika erbjudanden. Som medlem får man 60 poäng/timme, 10 poäng/timme för alla du värvar samt 8, 7, 6, 5, 2 och 2 poäng/timme för nivå 2-7. De har även två andra värvnngs-program, men inte lika förmånliga.

DesktopDollars
Med tjänsten DesktopDollars kan du tjäna pengar bara genom att vara uppkopplad på nätet. Tekniken bygger på att du visar en banner i ett fönster under hela tiden du är ute på nätet, oavsett om du gör. Surfa på webben, skriv ett brev, kolla din e-post, spela ett spel och så länge du är ansluten, så tjänar du pengar. För att gå med i tjänsten laddar du ner ett speciellt program, kallat ProfitZONE. DesktopDollars har precis bytt från att betala för den tid du varit uppkopplad, mot antal annonser du ser. De har också slopat den max gräns de hade förut, att man fick max tjäna 20 dollar i månaden.

ExtraSalary
Detta företag är ännu en i mängden av företag som betalar sina medlemmar för att surfa. De har dock en bättre profil mot internationella medlemmar. Deras hemsida finns bland annat på tyska, franska, italienska, spanska och självklar engelska. De betalar även sna medlemmar för att läsa epost-meddelanden. För att surfa får man $0.50/timme samt för de man värvar $0.10/h, $.05/h, $0.05/h, $0.05/h, $0.05/h. Och för ta emot epost-meddelanden får man $0.03/meddelande samt för de man värvar $0.01, $0.01 och $0.01.

ePIPO
ePIPO var det fjärde företaget som erbjöd denna typ av tjänst, fungerar precis som AllAdvantage (det företaget som uppfann konceptet "surfa-och-tjäna-pengar"), men ePIPO betalar lite mer. $0.60/timme med ett max på $30 per månad. Värva dina kompisar och tjäna $0.10 för varje time de surfar, i 5 nivåer (utöver dina $30).

GoToWorld.com
Denna tjänst var den näst första tjänsten, och kom direkt efter att AllAdvantage pressenterat sitt koncept. Som medlem laddar man ner deras browser/webbläsare, som för övrigt är ett skal för Internet Explorer, så du förlorar inga funktioner. Dessutom kommer du ha kvar alla dina inställnngar och till och med dina favoriter. GoToWorld betalar idag sina medlemmar, fast förtjänsten är idag inte mycket, men de har högt betalning för varje månad, sakta med säkert. Om du inte tycker om deras webbläsare kan du välja att endast använda deras reklamfönster. En liten ruta som du själv kan bestämma var den ska ligga på skärmen. Fönstret är aktiverat men slår av om du inte rör musen på 5 minuter.

SharkHunt
Detta är ett London baserat företag, som betalar 25p för varje timme du surfar. 10p/timme för de du värvar och 5p/timme för nivå 2-4. Du får max £20 i månaden. Idagens läge betalar de endast till personer bosatta i England, men snart tänker de betala oavsett vart i världen man bor.

Slanten
Slanten är ett helt nytt svenskt företag, som idag är det enda svenska företaget som betalar sina medlemmar för att surfa på nätet. Slanten betalar sina medlemmar för de annonser ser reklam med hjälp av deras programvara SlantBar. Företaget får in pengar från annonsörerna, som betalar in pengar i förskott för att få visa sin reklam. Slanten registrerar hur många minuter du har använt SlantBar och du kommer därför att få betalt för antal minuter du har sett reklamen. Du kommer att få mellan 4 och 6 kronor per timme för att du tittar på annonsörernas reklam. Du kan även tjäna lite extra genom att värva kompisar, då tjänar du 15% av vad varje ny medlem tjänar, om de i sin tur värvar ännu en medlem kommer du att få 5% av vad den personen tjänar, och om den personen värvar ännu en medlem kommer du att få 5% av vad den tjänar.

Spedia
Även detta amerikanskt företag håller på med det populära "surfa-och-tjäna-pengar"-konceptet. Betalningen sker inte efter hur många timmar du surfar, utan hur många annonser som har exponeras. Det är helt gratis att gå med, och efter du har fylla i formuläret så kan du direkt börja att tjäna pengar. Och även här kan du värva dina kompisar, och tjäna mer pengar. Om du inte har en egen hemsida så erbjuds du även en här, samt med ett eget domännamn, eller rättare sagt subdomän- namn. Bästa tjänsten för er som använder er av Internet Explorer 4 eller 5.

SurfMiles
Är ännu ett engelskt företag, som betalar dig för att se reklam via deras programvara, samtidigt som du är ute och surfa på nätet. Men de ger dig även "miles" för de inköp du gör via deras parters. Du får även "miles" när du surfar, 30 miles/timme, 6 miles/timme för nivå 1 och 3 miles/timme för nivå 2-4. Checken får du på posten när du tjänat ihop minst £15. En "mile" är lika med £0.01, så man tjänar £0.30/timme. Eftersom deras programvara inte är ibruk än, får du en liten bonus för varje du värvar. 6 "miles" per värvad person samt 3 "miles" för de fyra första personerna dina värvade kompisar värvar. Du får max betalt för 60 timmar per månad.

UtopiAd.com
UtopiAd.com är ännu ett internetföretag som betalar sina medlemar att surfa på nätet. Betalningen sker inte efter hur många timmar du surfar, utan hur många annonser som har exponeras. Det är helt gratis att gå med, och efter du har fylla i formuläret så kan du direkt börja att tjäna pengar. Och även här kan du värva dina kompisar, och tjäna mer pengar.

JackpotBar
Detta är det första företaget som tänker använda området i det högra hörnet på din browser/webbläsare, för att visa annonser. Detta betyder att annonserna är väldigt små, och är inte i vägen som många andra typer av annonstjänster kan vara. De betalar 50% av deras annonsintäckter till sina medlemmar, och räknar med att kunna betala $1 för varje timme du surfar. De betalar även dig när du värvar kompisar, 10% vad din kompis tjänat in samt 5% för de personer som din kompis värvar, i 5 nivåer.

 >> NYHETSBREV
Vill du hålla dig informerad om vad som händer på marknanden?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev. Massor av tips, idéer, verktyg och affärsmöjligheter.

E-postadress:

 >> LÄNKARKIV
>>
© 2000 TjanaPengar.com, all rights reserved. Produced in collaboration with Vernox™ Network.