MLM
     LOADING MENU...
 >> SENASTE NYTT
Fler nyheter >>
UsersOpinion - Få aktier för dina åsikter!
Multi Level Marketing/Network Marketing
Multi -level marketing även kallad network marketing har funnits i en relativt liten omfattning i Sverige. Denna form är mycket bra för dig som har en stor sajt. Du kan lätt göra $10.000 i månaden. Programmen bygger på att du värvar nya medlemmar och får en procenthalt av deras vinst. Värvar de i sin tur nya medlemar tjänar du även en procenthalt av de nya medlemarnas vinst. Osv.
Nätverksförsäljning har ingenting med pyramidspel att göra. Det är ett sätt att organisera direktförsäljning. Förtjänsten kommer inte av antalet rekryteringar man gör, utan av de varor som säljs. Hur man bygger upp nätverket kan variera något från företag till företag, men principen är densamma. Man brukar få betalt för 2-10 led ner i "pyramiden". Tupperware, Oriflame, Nature´s Own, Amway och Herbalife några av de mest framgångsrika företagen i denna bransch, och har ett stort globalt nätverk över hela världen med tusentals försäljare.
Även vissa bannerföretag har insett vinstmöjligheterna i denna bransch och startat igång liknade program där du helt enkelt ska värva andra webmasters, och tjänar en procenthalt av deras vinst.

Här kommer ett exempel på en MLM-pyramid:

     

Om du är intresserad av multi level marketing, så har vi lagt upp en sida med pålitliga företag som erbjuder bra möjligheter till extra inkomster. Läs mer >>

Varning!
Tyvärr finns det en hel del företag i denna bransch som inte är så seriösa, utan försöker dra nytta av konceptet och tjäna pengar på andras slit och arbete. Och det är därför den amerikanska organisationen FEDSA startades, där den svenske juristen Anders Berglund är ordförande.
Sverige har också en organisation kallad Direkthandels-föreningen som idag har 44 medlemsföretag (av de totalt 60-talet av de kända MLM- företagen som arbetar i Sverige).

 >> NYHETSBREV
Vill du hålla dig informerad om vad som händer på marknanden?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev. Massor av tips, idéer, verktyg och affärsmöjligheter.

E-postadress:

 >> LÄNKARKIV
>>
© 2000 TjanaPengar.com, all rights reserved. Produced in collaboration with Vernox™ Network.