TjänaPengar.com
Tjäna Pengar . com
     LOADING MENU...
 >> SENASTE NYTT
Fler nyheter >>
UsersOpinion - Få aktier för dina åsikter!

Värvningsprogram
Denna kategori är en av de lättaste sätten att tjäna pengar. Du anmäler dig till ett företag, och därefter får du betalt för att värva nya medlemmar till företagets tjänster. I stort sett alla bonusprogram har någon form av bonus när man värvar bya personer till tjänsterna. Här tar vi dock bara upp de tjänster som är renodlade värvningsprogram.

TargetShop
Det amerikanska internetföretaget TargetShop´s affärsidé är att bli en av de största shopping sajterna på nätet, och har ett mycket intressant värvningsprogram. För varje peson du värvar (det kostar ingenting att gå med) får du $12.50, men du får max tjäna $1000 (cirka 8500 svenska kronor), men det är ju inte fy skam. Tyvärr fins det en liten hake, dom betalar inte ut pengarna förrens de börsnoteras. När de väl börsnoteras kommer du kunna välja om du vill ha pengarna eller byta ut pengarna mot aktier i företaget.

Zfee
Zfee är ny amerikansk tjänst där du just nu får $5 för varje person du värvar till deras gratis e-post-tjänst (typ hotmail). Du får dessutom betalt i hela 7 nivåer!! Tanken är att företaget ska betala 48% av sin vinst till sina medlemmar. Som bonus får du just nu $1 extra för de 10 först personerna du värvar till tjänsten. Checkarna skickas ut den 15:e varje månad.
 >> NYHETSBREV
Vill du hålla dig informerad om vad som händer på marknanden?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev. Massor av tips, idéer, verktyg och affärsmöjligheter.

E-postadress:

 >> LÄNKARKIV
>>
© 2000 TjanaPengar.com, all rights reserved. Produced in collaboration with Vernox™ Network.